Skip to content
Ilustracija koja prikazuje grupu ljudi kako sudjeluje u obrazovnom programu.

Naš obrazovni program nudi sveobuhvatno i interaktivno iskustvo za polaznike koji žele proširiti svoje znanje i vještine u području informatike. S predanošću i stručnošću, naši instruktori vode polaznike kroz ključne teme kao što su:

Informatička Komunikacijska Tehnologija: Upoznajte se s najnovijim trendovima i alatima u području informatičke komunikacijske tehnologije. Naučite kako iskoristiti tehnologiju za poboljšanje komunikacije, suradnje i produktivnosti u poslovnom okruženju.

Rad na Računalu: Ovladajte osnovama rada na računalu, uključujući upravljanje datotekama i mapama, osnovne operacije s datotekama, sigurnosne postavke i još mnogo toga. Bez obzira jeste li početnik ili imate neko iskustvo, naš program prilagođen je svim razinama.

Rad u Microsoft Office-u: Poboljšajte svoje vještine u korištenju Microsoft Office paketa, uključujući Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Naučite kako učinkovito koristiti ove alate za stvaranje profesionalnih dokumenata, tablica, prezentacija i organizaciju elektroničke pošte.

Izrada Web Stranica: Zakoračite u svijet web dizajna i naučite osnove izrade web stranica. Kroz praktične vježbe, naučit ćete osnove HTML-a, CSS-a, JavaScripta i WordPress platforme, omogućavajući vam da stvorite svoje prve web stranice koje će impresionirati.

Naš obrazovni program kombinira teorijsko znanje s praktičnim vježbama kako bi polaznici stekli konkretne vještine i samopouzdanje za uspješno primjenu naučenog u stvarnom svijetu. Pridružite nam se i započnite svoje putovanje u svijet informatike danas!

Naši predavači su stručnjaci u svojim područjima s diplomama magistra inženjera računarstva te dodatnom Pedagoško-Psihološko-Didaktičko-Metodičkom Izobrazbom. Posjeduju duboko razumijevanje suvremenih tehnoloških trendova i pedagoških metoda, osiguravajući da naši polaznici dobiju najkvalitetnije obrazovanje koje ih priprema za izazove suvremenog tržišta rada.